Losowe nowości

JADŁOSPIS - SZKOŁA 16-20. 04. 2018r.

JADŁOSPIS
Poniedziałek 16.04.2018
Zupa pomidorowa z makaronem muszelki i natką pietruszki  
Bułka z ziarnem, masłem i polędwicą sopocką, Pomidorki koktajlowe(1,7,9)     Winogron

Wtorek 17.04.2018
Klopsiki w sosie pomidorowym, Ziemniaki, Surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i koperku, Arbuz (1,5,7)

Środa 18.04.2018
Wołowina w sosie własnym z pieczarkami, Kasza gryczana biała, Surówka        z selera i marchewki, Jogurt  (1,7)

Czwartek 19.04.2018
Udziec z kurczaka pieczony, Ziemniaki , Surówka z pory, jabłka, marchewki i  kukurydzy, Mieszanka  nasion i owoców goji(1,3,7)

PIĄTEK 20.04.2018
Kapuśniak z kiszonej kapusty z koperkiem
Bułka z masłem i kiełbasą krakowską, Gruszka, Lemoniada (1,7,9)

SMACZNEGO !!!
Cyfry w nawiasach oznaczają numery alergenów podanych w tabeli obok.
Zastrzegamy sobie prawo do zmian w jadłospisie  
Sporządziła: Marlena Michalska
TABELA ALERGENOW

ks. Antoni Łatka PDF Drukuj Email
Artykuły szkoły - Nauczyciele
Wpisany przez Administrator   
wtorek, 01 września 2009 13:10

Duchowny - nauczyciel katecheta


Ukończona uczelnia, wykształcenie: Wyższe Seminarium Duchowne, wyższe.

Nauczyciel o sobie: Jestem proboszczem parafii p.w. Podwyższenia Krzyża Świętego w Szlichtygowie od 1995 roku.

Wraz z parafianami odbudowuję spalony w 1995r. kościół.

Święcenia kapłańskie otrzymałem z rąk ks. bp Wilhelma Pluty w 1973r.

Lubię fotografować i filmować.

 

Różności

Pomocne w nauce

Statystyka

Użytkowników : 9
Artykułów : 770
Odsłon : 1573052

Archiwum

  • 2018 (39)
  • 2017 (79)
  • 2016 (69)
  • 2015 (70)
  • 2014 (39)
  • 2013 (67)
  • 2012 (55)
  • 2011 (109)
  • 2010 (106)
  • 2009 (121)